PÄIVÄN PARHAAT – TORSTAI

Päivän paras tyyli:

tyylitoppen

Liza O. @liza_odinokikh from Saint PetersburgRussia (www.lookbook.nu)

Päivän paras pahoittelu: Oikeasti en haluaisi pahoitella sitä, että olen viime viikot elänyt niin täysillä, että blogi ei ole juuri käynyt mielessäkään. Mutta pahoittelenpa silti, sillä olen kuullut, että siellä joku jo kaipailee! Nyt kuitenkin olisi tarkoitus viettää kotonakin sen verran aikaa, että läppärinkin ehtii useammin avaamaan.

Päivän paras auringonlaskupaikka: Vietettiin melkein viikko Porissa ja käytiin ihailemassa päättyvää päivää Kallossa. Ihan mieletön paikka seurata laskevaa aurinkoa!

image (93)

Päivän paras valokuvaaja: Moodphoton Teija kävi muutama viikko sitten Helsingissä ottamassa mielettömän kivoja kuvia – tämä hyppykuva oli yksi lemppareistani! Lisää kuvia Moodphoton Instagramissa ja Facebookissa

1s

Päivän paras saavutus: Flown skippaaminen – rajuin vetoni ikinä! Päädyttiin tosiaan viikonloppuna niin kauaksi Flowsta kuin vain voi kaikilla mittareilla mitattuna päästä. Nimittäin mökille ja mökiltä Poriin. Vähän haikein mielin perjantaina katselin somesta flowkuvia, mutta lauantain myrskyvideoita seurattuani olin lopulta ihan tyytyväinen, että olin muualla kuin Helsingissä.

Päivän paras biisi: Joka päivä alkaa ja päättyy tätä hyräillen – sitkein korvamato ikinä!


Posted in and tagged by Salla.