HEI HEI HAMMASPEIKOT

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Kaupallinen yhteistyö / Listerine & Bellablogit

Olin viime viikolla hampaiden tehopuhdistuksessa ja hammaslääkärin tuolissa pötkötellessäni tulin ajatelleeksi, että aika ihmeellistä, miten ihmiset juoksevat kampaajilla ja manikyyreissä kuin viimeistä päivää, mutta viis veisaavat hampaistaan. Hampaiden terveyshän vaikuttaa paljon myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja hoitamaton suu on tutkitusti riski yleisterveydelle. Paljon kertoo jo sekin, että esimerkiksi leikkauksiin ei ole menemistä, jollei purukalusto ole kunnossa.

Sitä ostellaan shampoita ja hiustenhoitotuotteita isolla rahalla ja ollaan äärimmäisen tarkkoja, millä tuotteilla hiuksia hoidetaan. Vaan kuinka paljon voit kertoa sijoittavasi suuhygieniaan vuodessa? Monen kohdalla varmasti vain vuoden hammastahnojen verran ja pari hammasharjaa päälle.

Itse olen nykyisin aivan neuroottinen suuhygieniahifistelijä. Blogin pitkäaikaisimmat lukijat saattavatkin muistaa, kuinka joitakin vuosia sitten leukaluustani löytyi kasvain, joka sittemmin vielä uusiutui. Siitä saakka olen kiinnittänyt aivan erityistä huomiota suuni hyvinvointiin, vaikkei tuo kasvain mistään epähygienisyydestä tai vastaavasta johtunutkaan. Oli kuitenkin sen verran järisyttävä kokemus, että minusta muovautui se tyyppi, josta vitsaillaan kuinka se on taas harjaamassa hampaitaan ja jolla on olemassa lähes kaikki pelit ja vehkeet hampaidensa hyväksi.

Omat hampaani myös reikiintyvät valitettavan helposti, eikä asiaa yhtään auta se, että sokeria tulee syötyä aivan liikaa. Plakilta yritän kuitenkin suojautua muilla keinoin parhaani mukaan. Säännöllisen hampaiden harjaamisen ja langoittamisen lisäksi kaapista löytyy aina Listerinen suuvettä. Listerinen suuvedet sisältävät eteerisiä öljyjä ja fluoria, joiden ansiosta suu pysyy raikkaana, ikenet suojattuina ja karieksen uhka pienenpänä.

Minulle on jostain syystä myös todella tärkeää hampaideni ulkonäkö. Ylähampaani ovat suosikkiasioitani omassa ulkonäössäni ja tahdon todellakin pitää niiden kunnosta ja valkeasta väristä huolen. Tämän yhteistyön myötä sain testiin myös Listerinen Advanced White -suuvettä, joka oli itselleni aivan uusi tuttavuus. Ja melkoisen miellyttävä sellainen olikin, sillä säännöllisen käytön aloitettuani olen huomannut hampaiden sävyn kirkastuneen. Tuote poistaa värjäymiä hampaiden pinnalta ja muodostaa suojakerroksen, joka ehkäisee uusien värjäymien syntyä. Sen lisäksi siis, että tuotteessa on kaikki muutkin suuveden hyvät ominaisuudet!

Vakkarikäytössä on itselläni jo aiemmin ollut ylläolevassa kuvassa näkyvä Listerine Total Care Zero, joka on alkoholiton ja miedomman makuinen. Myös sinisen pullon Listerine Zero on toimivaa ja miellyttävän miedonmakuista tavaraa! Jatkossa taidan kuitenkin jatkaa tuolla Advanced Whitella valkaisevan ominaisuutensa ansiosta. Mikäli oma suuvesi on vielä hakusessa, niin suosittelen kokeilemaan eri tuotteita, sillä mauissa on jonkin verran eroja ja oma lemppari ei välttämättä ole se ensimmäinen pullo, johon tarttuu. Mutta jollakin suuvedellä joka tapauksessa purskutella kannattaa, jotta hampaat ja suu pysyvät kosteutettuina, raikkaina ja hyvinvoivina!

Kuinka moni teistä käyttää säännöllisesti suuvettä?

 


Posted in Yleinen by Salla.