TOUKOKUUSSA KANNATTAA KOMMENTOIDA (ARVONTA)

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Yhteistyössä Ihanuus Lingerie Shop

Ihanaa, viimein kesä! Tai ainakin jotain sinnepäin ja sekin riittää. Vielä saisi puihin pamahtaa lehdet, niin omassa pienessä valtakunnassani alkaisi olla kaikki puitteet kohdillaan.

Toukokuussa olen päättänyt panostaa blogiin aivan uudella tavalla ja sitä aietta ruokkiakseni päätin järkätä teille lukijoilleni kisan, joka pakottaa minut postailemaan edes hiukan useammin kuin aiemmin. Nyt lähtee nimittäin käyntiin arvonta, johon osallistutte aina, kun jätätte kommentin blogiini (toukokuun aikana)! Jokainen toukokuussa jätetty kommentti toimii arpalipukkeena eli mitä useammin kommentoit, sitä suuremmat ovat mahdollisuudet voittaa (kuitenkin vain yksi kommentti / postaus)! Muista kommenttia jättäessäsi täyttää myös kommentointilomakkeen sähköpostiosoite -kohta, jotta saan yhteyden voiton osuessa kohdallesi!

PALKINTONA KAKSI (2) 100€ lahjakorttia Ihanuus Lingerie Shopiin!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.