VIIKONLOPPUNA..

FOCUS ON FASHION | Yleinen

..kävin Tampereella moikkaamassa ihan pikkuriikkistä Pena-vauvaa, jolla oli takanaan vasta kolme viikkoa maanpäällistä elämää (lapsen virallinen nimi ei luojan kiitos ole Pena)

..hyödynsin tottakai Tampereen pizzatarjonnan ja roudasin kolme laatikollista Sitkoa kotiini

..kävin samalla reissulla kampaajalla, koska olin lauantaiaamuna erehtynyt värjäämään hiukseni violetiksi. Luulin käyttäneeni ihan tavallista sävyttävää ainetta, mutta kolme minuuttia levityksen jälkeen luin tarkemmin pakkauksen tuoteselostetta ja maininta ”shokkiväri” sai haukkomaan henkeä. Päädyin lotraamaan käsittelyn jälkeen niin sitruunalla kuin fairylläkin, mutta koska omat konstit eivät tepsineet, oli turvauduttava ammattilaisen apuun. 

..luin mielenkiinnolla itseäni koskevaa Jodel-keskustelua, joka sai toteamaan, että keskustelun aloittaja oli ihan oikeassa: Poria tulee solvattua vähän liikaa. Johtunee siitä, että mulla ja Porilla on vähän sellainen viha-rakkaussuhde. En ole vielä täysin myyty tälle paikalle, vaikka kesä on tehnyt tehtävänsä ja pientä ihastumista on ollut ilmassa. 

..poikkesin ihailemassa Rauman puutaloidylliä ja Poroholman biitsiä. Turussa asuessani kävin toisinaan nauttimassa Naantalin tunnelmasta ja Helsingissä asuessani puolestaan Porvoon meiningistä. Raumalla on ihan sama fiilis kuin noissa kahdessa!

..poukkoilin pitkin nettiä kyttäillen, missä kaikkialla on kesäalet jo alkaneet. Saldo oli lopulta aika laiha, mutta mm. yhteistyökumppanillani Ihanuus Lingeriellä starttasi alennusmyynnit tänään!

KIVAA ALKANUTTA VIIKKOA KAIKILLE! ♥


Posted in Yleinen and tagged by Salla.