TÄTÄ ET TIENNYT MINUSTA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Huomasitteko jo, että blogi löytyy nyt uuden osoitteen takaa? Uusi osoite on www.focusonfavorites.fi ja vanha bellablogit.fi -päätteinen URL lakkaa toimimasta jossain vaiheessa, joten tallentakaahan tämä nykyinen kirjanmerkkeihinne! Uuden osoitteen kunniaksi ajattelin kertoa myös vähän uusia asioita itsestäni – näitä ei ehkä kaikkein vanhimmatkaan lukijat vielä tienneet (vaikka 11 vuoden aikana olen lipsauttanut suunnilleen kaiken).

Jokainen aamuni alkaa jollakin biisillä, joka pulpahtaa päähäni heti herättyäni. Eilen aamun ensimmäinen oli Jumankauta juu nääs päivää (…..) ja tänään puolestaan Katy Perryn Firework. Kumpikin kappaleita, joita en ole aiemmin tajunnut muistavani (etenkään tuota mystistä Kummeli-renkutusta).

Olen erityisherkkä (vaikka vierastan tätä sanaa). En näe herkkyydessäni kovin paljon hyviä piirteitä, vaan lähinnä koen, että se on ominaisuus, jota ilman minun olisi huomattavasti helpompi elää. Tämä kirjanmerkkeihini tallennettu Mamma rimpuilee -blogin postaus kuvaa ihmeellisen hyvin minunkin mielenliikkeitäni ja olenkin pakottanut kaikki läheiseni lukemaan sen, jotta minua ja kriisejäni olisi joskus helpompi ymmärtää.

Parhaat löytöni kadulta ovat olleet 20 euron seteli ja tämän postauksen kuvassa näkyvä farkkutakki, joka lepäsi eräs torstaiaamu autoni konepellillä.

Olen aika kilpailuhenkinen, vaikken mikään mestari monessakaan lajissa. Olen kuitenkin lähes voittamaton ainakin näissä: Alias, Singstar, Mä en oo koskaan -peli, keilaus.  

Tämän hetken suurin idolini on Pieruperse, jonka seuraamisen olen aloittanut vasta hetki sitten, koska en ole voinut sietää nimimerkkiä Pieruperse. Yritän kuitenkin kestää, sillä Pieruperse kyseenalaistaa ihmisten arvoja ja toimintatapoja niin nerokkaan hauskalla tavalla. Välillä mietin, mitenköhän Pieruperseellä menee täällä yhteiskunnallisen ajattelun mekassa Porissa, ja kuka hän mahtaa olla.

Ajattelen usein leikkimielisesti, että elämä on peli ja meitä tarkkaillaan jossain ylempänä koko ajan. Moraalisesti oikein toimimiseen kannustaa ajatus siitä, että pelijohto antaa sanktioita (vastoinkäymisiä), jos en toimi hyvän omantunnon mukaisesti. En myöskään usko, että elämiä olisi vain yksi, vaan paljon enemmän ja jokaisella elämällä on oma kehitystehtävänsä. Nuo kehitystehtävät ovat yleensä jonkun tietyn teemaisen vastoinkäymisen kanssa kompurointia. Ehkä perustan pian oman uskonlahkon?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.