PÄIVÄN PARHAAT – KESKIVIIKKO

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras aamupala: Todellisuudessa olen syönyt aamupalaksi mikropuuroa pahvilautaselta, mutta viimeistään viikonloppuna on pakko saada pannukakkuja tai lettuja! (Tuntui muuten ihan superrajulta aloittaa Päivän parhaat -postaus jollain muulla kuin päivän parhaalla tyylillä)

Päivän paras yösija: Olen ollut tässä viimeiset kolme viikkoa enemmän tai vähemmän kodittomana kylpyhuoneremontin johdosta. Eka remppaviikko oli kaikkein kivuttomin, sillä olin tuolloin Saksassa kuvauksissa. Seuraavat kaksi viikkoa vietin hotellissa (siitä kokemuksesta lisää lähiaikoina) ja nyt viimeiseksi viikoksi muutin mökille, jossa ei ole käytössä lainkaan juoksevaa vettä. Lämmityskin hoituu takan avulla. Sisäinen eräpirjoni kuitenkin nauttii tästä kokemuksesta ihan täysillä ja olenkin alkanut haaveilla omasta mummonmökistä.

Päivän paras kauneustuote (saatu / pr sample): Kokeilin eilen aamulla Mossan Glow Cocktail -naamiota ja näin yhden käyttökerran perusteella uumoilen, että tämä tulee jäämään oman kosmetiikkarepertuaarini vakiokalustoon. Iho kirkastui silmin nähden ja tuote jätti ihanan fiiliksen kasvoille koko loppupäiväksi. Mossan tuotteet ovat muuten latvialaista luonnonkosmetiikkaa.

Päivän paras ahdistuksen aiheuttaja: Kerroin jo Instagramin puolella vähän viimeaikaisesta voinnistani. Maanantaina pitkästä aikaa pyörtyä kupsahdin, jonka seurauksena hakeuduin lääkäriin saaden lähetteitä vähän sinne sun tänne. Nyt sitten pala kurkussa maalailen kauhukuvia kaikista niistä sairauksista, joita kuvittelen minulle diagnosoitavan.

Päivän paras mieliteko: Aivan superkova pizzanhimo ollut valloillaan koko päivän! Juuri nyt haaveilen mehevällä pohjalla varustetusta mozzarellapizzasta.

Päivän paras ruikutus: Hei kevät, minne menit? Lumi pöllyää, eikä kevättakkien varastosta kaivelu tunnu kuuluvan lähitulevaisuuteen. Toivotaan silti, että olen väärässä! (ja hei, enää puolitoista kuukautta vappuun)

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.