VIIME PÄIVINÄ OLEN..

FOCUS ON FASHION | Yleinen

..nyyhkinyt Porin perään ja yhtäkkiä todennut rakastavani kaupunkia niin paljon, etten haluakaan muuttaa.

..siirtänyt kuitenkin puolet omaisuudestani Turkuun ja muistanut taas, miten hyvä täällä on. Turku tuntuu enemmän kodilta kuin mikään muu.

..rakastunut uuteen Turku-kotiini kovasti ja harmitellut jo etukäteen sitä, että sopparini tähän asuntoon päättyy toukokuussa.

..todennut kuitenkin, että kiva vähän tunnustella fiiliksiä ja päättää vasta keväällä, minne haluaa kunnolla asettua. Jos ylipäätään asettuu jonnekin – enhän ole kolmessa aiemmassakaan kodissani asunut juuri yhdeksää kuukautta pidempään.

..jänskäillyt jo ennakkoon yliopisto-opintojen alkamista ja vanhoilla päivillä opiskelua.

..äänittänyt Kuuhullut-podcastin ekan vierasjakson, jossa meillä oli vieraana youtube-videoita tehtaileva jonsiii. Juteltiin mm. sielun iästä, kuudennesta aistista ja siitä, että kuolleet kuulemma asuu peileissä.

..laittanut käyntiin Instagram-arvonnan, josta voi voittaa 50 euron lahjakortin Kivakosin nettikauppaan (Kivakos myy ihanaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa). Käykäähän osallistumassa mun tililläni @sallajokin!

..syönyt ihan liikaa ulkona. Pitäisi alkaa laskeutua jo opiskelijabudjetin pariin ja ymmärtää säästää viimeisetkin roposet nuudelipusseihin.

..ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt murehtia kesän yhtäkkistä loppumista. Todellisuudessahan ”vielä on kesää jäljellä” pitää täysin paikkaansa, muttei jostain syystä enää tunnu siltä.

..käynyt ekaa kertaa Maanantaimarketissa ja todennut sen olevan kaikkien kirppisten ykkönen sekä sellainen konsepti, jonka toivoisi leviävän laajemmallekin! Mun mielestä tyylillä toteutetut second hand -liikkeet saisi vallata enemmän tilaa pikamuotiketjuilta ja olla enemmän läsnä kaupunkien keskustoissa.

..tehnyt ihan mielettömän hauskoja löytöjä muuttoprojektin yhteydessä. Esimerkiksi kirje mummolleni vuodelta -97 sekä kaikkia vanhoja noloja lehtijuttuja.

..tullut vähän siihen tulokseen, että tätä blogia olisi syytä päivitellä vähän useammin. Pari kertaa kuussa ei ehkä ole kovin optimaalinen päivitystahti. Yritän taas tsempata!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.