KASVISSYÖJÄN TIKKA MASALA (A.K.A. LEIPÄJUUSTOMASALA)

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Jos joku ei vielä tiennyt, niin intilalainen ruoka on mun suurinta herkkuani. Tänään tein taas pitkästä aikaa supersuosikkiani eli Tikka Masalaa leipäjuustolla. Suosittelen tätä reseptiä erittäin lämpimästi kaikille muillekin intialaisen ruuan ystäville ja oikeastaan odotan kiitollista palautevyöryä, sillä tämän parempaa ruokaa ei ainakaan mun keittiössä ole koskaan aiemmin syntynyt. Kuva ois tietty voinut olla houkuttelevampikin, mutta oli niin kiire syömään, että tuollainen nopea arkiräpsy puhelimella saa nyt kelvata. Tämän ohjeen jakamista ei nimittäin voi lykätä enää pidemmälle – sen verran jumalaista!

Tarvitset:

Tikka Masala -mausteseosta

Purkki tomaattimurskaa

Loraus ruokakermaa

Leipäjuustoa n. 250g

1 pieni sipuli

1/3 paprikaa

Ripaus suolaa

Basmatiriisiä

Voita paistamiseen

(+ korianteria ja naan-leipää)

Tee näin: Pilko sipuli ja paprika. Kuullota voinokareen kera pannulla. Lisää joukkoon paloiteltu leipäjuusto. Hetken paistamisen jälkeen mukaan voi heittää mausteseoksen (itse käytin Santa Marian valmisseosta) vesitilkan kera. Lopuksi lisää tomaattimurska, ruokakerma ja suola. Anna porista hetki. Keitä riisi ja tarjoile ruoka naan-leivän kera!

Jos päädytte kokeilemaan, niin kertokaahan, miten maistui!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.