VEGAANINEN CHORIZOPASTA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Tän parempaa herkkupastaa ei maa päällään kanna! Oon aiemmin jakanut vegaanisen chorizopastareseptin myös Instagramin sekä TikTokin puolella (löydät mut molemmista kanavista nimimerkillä @sallajokin), ja ohje on kerännyt valtavasti positiivista palautetta. Tää on todistetusti myös sekaanien mieleen!

helppo vegaaninakkipasta

Paras mahdollinen lopputulos syntyy, kun käytät Meeat:in Muu chorizonakkeja. Oon testaillut lukuisia eri nakkivaihtoehtoja ja nämä toimivat tässä pastassa ehdottomasti parhaiten. Vegaanisten nakkien lisäksi tarvitset vain pastaa, sipulia, valkosipulia, paprikaa, paseeraattua tomaattia, chilikaurakermaa sekä mausteita. Halutessaan joukkoon voi laittaa vähän myös vuustoraastetta (itse käytin Violifen Original Flavour Blockia).

Ota ohje talteen ja kokeile, miltä maistuu vegaaninen chorizopasta sun valmistamana:

Tarvitset:

 • paketti vegaanisia chorizonakkeja
 • pastaa
 • 1 pieni sipuli
 • 1 valkosipulinkynsi
 • puolikas tai kokonainen paprika
 • 1 prk Plantin chilikaurakermaa
 • n. 1,5 dl paseerattua tomaattia
 • vegaanista vuustoa raasteena
 • kasviöljyä paistamiseen
 • ripaus suolaa 

Tee näin:

 • keitä pasta pussin ohjeen mukaan
 • pilko sipuli sekä valkosipulinkynsi ja kuullota pannulla
 • pilko puolikas tai kokonainen paprika ja lisää sipulien joukkoon
 • pilko nakit ja heitä mukaan pannulle, mausta suolalla
 • paistele nakkeja puolin ja toisin n. 5 min, jonka jälkeen lisää joukkoon chilikaurakerma sekä paseerattu tomaatti – anna hautua muutamia minuutteja
 • sekoita kypsä ja valutettu pasta joukkoon ja viimeistele vuustoraasteella

Hyvin, hyvin lämpimästi suosittelen kokeilemaan! Uskon, että vegaaninen chorizopasta maistuu etenkin heille, jotka tahtoisivat vähentää lihansyöntiä, mutta lihaisa maku kuitenkin houkuttaa. Tarjosin tätä kahdelle sekaaniruokavalioiselle läheiselleni kertomatta, että ruoka on itse asiassa vegaanista ja upposi erinomaisesti!


Posted in Yleinen by Salla.