GAMMELGÅRD – IDYLLINEN MAJOITUS NAUVOSSA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kaupallisessa yhteistyössä Gammelgård

majoitus nauvo

kotimaanmatkailu nauvo

Pyörähdettiin viime viikolla ihanan rentouttavalla lomareissulla Nauvossa. Majoituksena meillä toimi idyllinen Gammelgård, joka on entisessä vanhainkodissa toimiva majatalo. Gammelgårdista löytyy vuokrattavien huoneiden lisäksi myös Nauvon ensimmäinen padelkenttä sekä valloittava pizzeria, josta saa napolilaistyylisten artesaanipizzojen ohella myös tajuttoman hyvää munakoisovuokaa (suosittelen isosti!). Saattaa olla, että päädyn tänä kesänä vielä uudemmankin kerran Gammelgårdin pizzeriaan herkuttelemaan.

vinkit nauvo

pizza nauvo

Ekana iltana päästiin nauttimaan yksityiskäyttöön vuokrattavasta saunasta sekä pihan porealtaasta. Altaasta käsin oli mukava ihastella maalaismaisemaa sekä lämpimän kesäillan tunnelmaa – ihan täydellinen rentoutumishetki! Saunomisen jälkeen siirryttiin vielä pizzerian herkkujen ääreen jatkamaan iltaa. Majatalon pihalta olisi lähtenyt myös symppis turistijuna, jonka kyydissä lähialueen parhaimpiin paikkoihin tutustuminen olisi käynyt käden känteessä – me kuitenkin missattiin junaretket ja päädyttiin löytörekeilemään Nauvossa ihan omin päin.

gammelgård huoneet

nauvo yöpyminen

Meidän huoneesta avautui kauniin vehreät näkymät. Näissä maisemissa oli mahtava startata päivä aamulenkillä koirani Stuban kanssa – lemmikkiystävälliseen hotelliin voi nimittäin ottaa myös karvakaverit mukaan. Majatalon meininki oli muutenkin ihanalla tavalla mutkaton ja sopivan rento!

Tutustu Gammelgårdiin lähemmin osoitteessa www.gammelgard.fi 

Posted in Yleinen by Salla.