Lauantaikarkki: Jymy luomujäätelö (vanilja)

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

Tänään mun teki mieli ihan vaan perinteistä vaniljajätskiä. Pakastealtailla hetken haahuiltuani nappasin lopulta käteeni mustan pönikän Jymy-jätskiä, josta olin kuullut puhuttavan pelkkää hyvää. Positiivisten juorujen lisäksi jäätelö on vieläpä suomalaista luomua!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♡+

Ihan mahtavaa, että jäätelöaltaille on alkanut tulla ryminällä erilaisia uutuuksia myös kotimaisilta toimijoilta! Esimerkiksi tämä luomujäde on puhtaan aatteensa lisäksi todella hyvää – ihan ehdottomasti vaniljajätskien aatelia. Jäätelön valmistuksessa ei ole käytetty esansseja eikä pulvereita, vaan ainoastaan aitoja, laadukkaita raaka-aineita. Tai niin ne ainakin väittää, enkä suotta ala epäillä, sillä laadulta myös maistuu. Ajattelin ensin, että olisin syönyt Jymyä marjojen kera, mutta ekan maistiaislusikallisen otettuani ymmärsin, että tätä nautintoa ei kannata millään lisukkeilla pilata! Harvemmin on pelkkä vaniljajätski itsessään näin herkullista. Ehdottomasti täytyy testata myös muita Jymyn makuvaihtoehtoja, jotka ovat tällä hetkellä mansikka, suklaa, maitokahvi ja puolukka.

Ootteko te maistaneet? Onko muut maut yhtä hyviä?


Posted in Uncategorized and tagged by Salla.