Lauantaikarkki: Kolmen kaverin jäätelö / Korvapuusti

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

Mun oli tarkoitus tänä lauantaina raportoida viimeisimmästä erikoissuklaakokeilustani, mutta eteeni osui pakastealtaalla jotakin niin mullistavaa, että pakko pysytellä jätskilinjalla vielä tänäkin viikonloppuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♡+

Tosiaan, käsittämättömin jäätelökokeilu vähään aikaan! Suussa tuntuu vilpoiselta, mutta kielen päällä maistuu ihkaoikea pulla. En suoraan sanottuna tiedä, mitä ajatella. Onhan tämä hyvää, mutta samalla ihan hitsin outoa. Vaikea edes määritellä kummalta maistuu enemmän: jäätelöltä vai korvapuustilta..? Mikään aiempi makuelämys ei ole tainnut saada minua näin suuren hämmennyksen valtaan. Innovatiivisuuden puutteesta ei siis voi Kolmea kaiffaria ainakaan syyttää! Tosin juuri tämä maku taisi olla kuluttajien unelmamakukisasta peräisin, mutta aika hyvä saa silti olla, jos tällaisen lopputuloksen onnistuu kehittelemään. Suosittelen jokaista kokeilemaan!

Vinkki: Jäätelö on mielestäni parhaimmillaan murskattujen kaurakeksien ja mustikoiden kanssa nautittuna!

Onko joku teistä jo ehtinyt maistelemaan? Millaisia ajatuksia herätti?


Posted in Uncategorized and tagged by Salla.