Blogilista.fi lopettaa toimintansa

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Ajattelin vinkata päivän dramaattisimmasta uutisesta, joka järkytti ainakin minua henkilökohtaisesti. Blogilista-palvelu lopettaa toimintansa. Sivusto, joka oli olemassa jo vuonna 2007, jolloin itse aloitin bloggaustaipaleeni. En ole oikein koskaan oppinut käyttämään muita vastaavia palveluja (no, eipä niitä liikaa olekaan) ja legendaarista blogilistaa onkin tullut hyödynnettyä päivittäin viimeisen kahdeksan vuoden ajan.

TIEDOTE: Blogilista.fi-palvelu lopettaa toimintansa maanantaina 1.6.2015.

Tämän jälkeen palveluun ei ole enää pääsyä.

Blogilista.fi listaa suomalaisia blogeja RSS-syötteiden avulla. Yksittäiset blogit ja niiden kirjoitukset sijaitsevat käyttäjien hallinnoimilla blogialustoilla (esim. Blogger, WordPress jne.). Blogilista.fi:n lakkauttaminen ei siten vaikuta yksittäisten blogien olemassaoloon.

Kiitos kaikille käyttäjille kuluneista vuosista ja antoisia bloggaushetkiä!

Blogilistan ylläpito

bloglovin2

Täten ohjaan kaikki Blogilistan käyttäjät seuraamaan jatkossa blogiani Bloglovin’-palvelun kautta: tänne siis!


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.