Lauantaikarkki: Jymy Mustikka

FOCUS ON FASHION | Yleinen

image

♡+

Olen tainnut joskus kiukutella, kuinka haljuihin mustikkajäätelöihin saa pettyä kerta toisensa jälkeen. Ovat oman kokemukseni mukaan lähes poikkeuksetta täysin surkeita kyhäelmiä. Suurena mustikkafanina olen kuitenkin odottanut Jymyn versiota kuin kuuta nousevaa, sillä brändin kaikki aiemmin kokeilemani tuotteet ovat olleet mielettömän onnistuneita. Ja niin oli tämäkin! Paljon kertoo jo se, että jäätelö jättää suupielet ja hampaat sinisiksi – ihan kuten itse marjatkin! Tämä siis tosissaan maistuu niin mustikalle kuin vain mahdollista. Aitoa, sopivan kermaista ja jollain tapaa myös todella suomalaista. Tykkäsin kovasti ja ostan ehdottomasti toistekin! Heittämällä paras mustikkajäätelö ikinä.

Kuka teistä on jo ehtinyt maistamaan? Mitä piditte?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.