Mielummin överit kuin vajarit

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Ystävälläni Neealla toisinaan pimenee vintti ja päähän pälkähtää mitä ihmeellisimpiä ideoita. Tällä kertaa hän sai ajatuksen pöydän kokoisesta Pavlovasta. En olisi uskonut, mutta tämä pähkähullu idea siirtyi myös toteutuksen tasolle eilen. Reippaana tyttönä ryntäsin osingoille ja kahden lautasellisen jälkeen totesin pahoinvoivana, ettei ehkä olisi kannattanut. Söin kuitenkin vielä kolmannenkin siinä toivossa, että sanonta ”sillä se lähtee millä on tullutkin” pitäisi paikkaansa (ei pitänyt).

Vaikka päällimmäisenä muistona kakusta on kuvotus, niin onhan tuo silti itsessään yksi mieletön taideteos. Ja ekalla kierroksella oli vieläpä hyvääkin! Että jos siellä mietitään isojen juhlien tarjoiluehdotuksia, niin tästä oiva vinkkivitonen takataskuun! :D Tarvitset vain tukon marenkia, 5 litraa kermaa, jokusen litran marjoja, leivinpaperia sekä 80 cm x 120 cm kokoisen ruokapöydän! 

imageimagepöydänkokoinenpavlova

Onkohan tämä Suomen suurin Pavlova?


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.