Yoginen & Yoogaia

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Tänä kesänä olen innostunut joogasta ihan todenteolla. Olen käynyt ryhmätunneilla, osallistunut puistojoogaan ja joogannut kotona omassa rauhassa. Ehkä enimmäkseen tuota jälkimmäistä – kiitos Yoogaian.

Yoogaia on suomalainen palvelu, josta löytyy sekä livetallenteita että ohjattuja tunteja joogan parissa. Onpa joukossa myös kahvakuulailua, pilatesta ja syvävenyttelyä. Tunteja on tarjolla ihan laidasta laitaan ja ohjausta niin englanniksi kuin suomeksikin. Käytännössä siis kaltaisilleni ryhmäliikuntatuntien karttajille kuin lahja taivaasta!

Mikäli et ole vielä testannut palvelua, niin käypäs rekisteröitymässä, sillä koodilla FOCUSONFASHION2015 saat joogailla mielin määrin ihan ilmaiseksi kahden viikon ajan! 

Itse arvostan Yoogaiassa eniten sitä, että ei tarvitse kytätä aikatauluja, vaan voi alkaa joogailla juuri silloin, kun siltä tuntuu. Toki Yoogaian ohjatuilla livetunneilla saisi henkilökohtaista opastusta webcamin välityksellä, mutta toistaiseksi olen pärjäillyt ihan omin nokkineni tallenteita seuraten. Tykkään kovasti myös siitä, että ei tarvitse erikseen lähteä minnekään, vaan voi joogailla juuri siellä missä sattuukin sillä hetkellä olemaan. Omat joogatuokioni ovat sijoittuneet enimmäkseen kotiin, mutta myös rannalla on tullut joogailtua. Pitäisi ymmärtää ulkojoogailla enemmän nyt kun vielä olosuhteiden puolesta voi!

Tykkään, että Yoogaista löytyy myös vartin pikatreenejä niiden pidempien harjoitusten lisäksi. Esimerkiksi 15 minuutin taukojooga on ollut tosi kiva, kuten myös 15 minuutin tehotreeni. Muita lemppareita ovat olleet 45 minsan Goodnight Yoga ennen nukkumaanmenoa sekä puolituntinen Eevi Minkkisen Keho & Mieli. Ihan kaikkea en ole luonnollisestikaan ehtinyt vielä edes kokeilemaan, sillä tuntilista on loputon! Löytyy varmasti jokaiselle jotakin. 

Näin näppärästi sujuu ilmaisen kaksiviikkoisen lunastus:

1. Suuntaa osoitteeseen fi.yoogaia.com ja aloita ilmainen kokeilu

2. Rekisteröidy palveluun sähköpostin tai fb-tunnareiden kautta

2. Syötä koodi FOCUSONFASHION2015 (voimassa 20.8. saakka)

Kannattaa myös laittaa korvan taakse Yoogaian huima kisa, jossa on mahdollisuus voittaa kaverinsa kera matka Osloon, Köpikseen tai Tukholmaan. Lataa Instagramiin joogailukuvasi tägillä #travelwithyoogaia ja olet mukana (kilpailu päättyy 20.8.2015). Lisäksi joka maanantai arvotaan viikon paras kuva Facebook-äänestyksessä! Lisätietoa: www.travelwithyoogaia.com.

Ja eikun joogaamaan! Namaste!


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.