Mehevät mustikkamuffinsit

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Mielestäni kaura ja mustikka sopivat melkein yhtä täydellisesti toisilleen kuin kaura ja omena. Jälkimmäiseen yhdistelmään keskityn paremmin sitten myöhemmin syksyllä, mutta nyt on marjojen aika! Näihin suussa sulaviin muffinsseihin laitoin kaurahutaleiden ja mustikoiden lisäksi vielä kanelia sekä jugurttia – lopputulos oli ihan mielettömän onnistunut! Aivan taivaallisen hyvää, vaikka itse sanonkin! Suosittelen siis oikein lämpimästi kokeilemaan reseptiä. :)

Tarvitset:

  • ♥ 100 g huoneenlämpöistä voita
  • ♥ 1 dl sokeria
  • ♥ 1 kananmuna
  • ♥ 1,5 dl maustamatonta jugurttia
  • ♥ 2 dl vehnäjauhoja
  • ♥ 1 dl kaurahiutaleita
  • ♥ 1 tl vaniljasokeria
  • ♥ 0,5 tl kanelia
  • ♥ 2 tl leivinjauhetta
  • ♥ 1-2 dl mustikoita

Tee näin: Vaahdota voi ja sokeri kulhossa. Vatkaa joukkoon kananmuna. Lisää vielä jugurtti sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää lopuksi mustikat varovasti sekoitellen. Jaa taikina muffinsivuokiin ja paista 200° asteisessa uunissa n. 15-20 min.


Posted in Yleinen and tagged by Salla.