Jos metsään haluat mennä nyt..

FOCUS ON FASHION | Yleinen

..niin takuulla rentoudut. Oletteko tienneet, että Japanissa lääkäri saattaa määrätä potilaalle metsää hoitokeinoksi? Enkä itse asiassa ihmettele yhtään, sillä hoksasin tuossa joku aika sitten, että metsässä taidan olla aina kaikkein onnellisimmillani. Äitini on hypettänyt metsää iät ja ajat, mutta itse olen ymmärtänyt metsien hienouden ihan vasta tässä viime aikoina. Eräpirjouteni on toden totta taas kivunnut ihan uusille leveleille. Nykyään, jos on vähän huonompi päivä tai tuntuu, ettei ajatus kulje, niin otan oitis suunnaksi metsän. Ja heti tulee parempi fiilis! Superfoodien ja kuntosalihien haistelun sijaan suosittelenkin ihan kaikille hyvinvoinnin kaipuisille metsälenkkejä – ne toimii!

Kuka muu on intona metsäilystä?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.