Turun parhaat kahvilat

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Turku-vinkkejä pyydellään kommenttiboxin puolella säännöllisesti ja ajattelinkin tähän väliin hehkutella muutamaa suosikkikahvilaani. Itse en ole varsinaisesti kahvi-ihmisiä, joten omat fiilikseni paikoista perustuvat pitkälti kakkujen tasoon ja vallitsevaan tunnelmaan.

Tiirikkala (Linnankatu 3 / Vähätori). Tämä anniskeluoikeudetkin omaava istuskelupaikka on ehkä koko Turun kivoin. Tiirikkalasta saa herkkujen ja juotavien lisäksi myös lounasta sekä listaruokia. Herkkuhyllyn raakakakkuvaihtoehdosta annan ison plussan!

Gaggui Kaffela (Humalistonkatu 15a). Humalistonkadulla sijaitsevasta Gaggui Kaffelasta saa aivan ihania kakkupaloja, jotka ovat kuuleman mukaan marmeladeja ja sokerimassoja myöden itse tehtyjä. Paikan sisustuskin on mielettömän symppis!

Café Art (Läntinen Rantakatu 5). Jokirannassa sijaitseva Cafe Art hurmaa tunnelmaallaan. Kesäkahviloiden ykkönen! Paikan moussekakut ovat muuten mielettömän hyviä!

Pure Foodin (Eerikinkatu 7). Raakakakkujen ja superfoodien ystäville. Tutustuin juuri Pure Foodinin kautta koko raakakakkujen maailmaan ja olen aivan myyty. En ole vielä kokeillut itse leipoa, mutta ainakin tuolla myytävät kakut hurmaavat herkullisuudellaan! 

Onko muut turkulaiset samoilla linjoilla? Minkä lisäisit vielä listalle?


Posted in Yleinen and tagged , , by Salla.