JOULUPÄISSÄÄN

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Joulutukka: check, viimeiset joululahjat: check, joulufiilis: check! Jälkimmäisen metsästys tosin on ollut työn ja tuskan takana, sillä tämä juhannuksesta muistuttava sää on pitänyt huolen siitä, että joulun tulo on tuntunut suorastaan epätodelliselta. Mutta tässä sitä vaan ollaan – kolmen yön päässä jouluaatosta! Tämä päivä onkin kulunut kampaajakäynnin ja pikashoppailun lisäksi omassa keittiössä, lahjaksi päätyviä jouluherkkuja valmistellen. Jouluherkkuja oli vastavuoroisesti ilmestynyt myös oveni taakse ja mussutinkin juuri tuossa kokkailujen lomassa kokonaisen limpun kurkusta alas. Olikin muuten ehkä parasta limppua ikinä – kiitos Neea!

Nyt vielä aprikoosihillo purkkeihin ja vähän paketointihommia ennen kuin linnouttaudun sohvalle loppuillaksi. Ihanaa joulunodotusta kaikille!

image image

Asteikolla 1-10: kuinka suloisena pidätte tuota kuvan joulutonttua? ♥ 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.