SUPERHELPOT PINAATTILETUT KIKHERNEJAUHOISTA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Ah, uusi kasvisruokalemppari on löytynyt! Tässäkin yllättäen pinaatti pääroolissa. Lettujen kaveriksi sopii mainiosti esimerkiksi kala tai salaatti. Ei muuten kannata ihmetellä taikinan litkuisuutta, jähmettyy kyllä pannulla oikein kivasti!

TARVITSET:

  • pussi pakastepinaattia
  • n. 3 dl kikhernejauhoja
  • n. 8 dl vettä
  • suolaa & pippuria
  • oliiviöljyä (tai voita) paistamiseen

TEE NÄIN: Mittaa kulhoon jauhot ja vesi, sekoita huolellisesti vispilällä. Kaada seos blenderiin pinaatin ja mausteiden kera. Hurauttele tasaiseksi. Annostele taikinaa öljytylle lettupannulle ja paista miedolla lämmöllä molemmin puolin.

VINKKI: Voit kokeilla korvata pinaatin myös nokkosenlehdillä!

Terveellistä ja hyvää! :)


Posted in Yleinen and tagged by Salla.