LAUANTAIKARKKI: KOLMEN KAVERIN JÄÄTELÖ – MANGO & APPELSIINI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kolmen kaverin Mango-Appelsiinin perässä ehdin juosta hyvän tovin ennen kuin tajusin, että sitä saa vain K-Supermarketeista. Tänään kuitenkin tärppäsi ja jätski pääsi heti kokeiluun! Yleensä koen lempihedelmäni mangon olevan selkeästi parhaimmillaan autenttisena hedelmänä ja lähes aina kaikki mangomehut, -kakut sun muut ovat vähän turhia juttuja. Tässäkään jäätelössä mangosta ei oltu saatu luotua mitään sen kummempaa – oli vähän sellaista pilttimäistä. Kokonaisuus oli silti raikas ja varsin hyvänmakuinen – ei siis pahaa ollenkaan! Itse olisin kuitenkin laittanut mangosorbetin tilalle vaikka passionia. Appelsiinikermajäätelö taas olisi melkein mennyt ihan sellaisenaankin ilman tuota mangotwistiä. Sen verran menevää tavaraa, että saatan hyvin ostaa toistekin kaikesta tästä mangokitinästä huolimatta!

Kuinka moni teistä on jo päässyt maistelemaan tätä?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.