ELOKUU

FOCUS ON FASHION | Yleinen

HOUSUT – ZARA, TENNARIT – CONVERSE, TOPPI – ZARA, KUKKAPANTA – DIY

Ujo moi! Takana taas aikamoinen postaustauko ja käsillä taas se sama kirjoitusjumi, joka tuollaisista pausseista aina syntyy. Pelottavan pitkälle edenneestä kesästä kielivä elokuu astui tänään kehiin ja samalla käynnistyi lomani viimeinen viikko. En itse asiassa ajatellut tulevinakaan päivinä ihan hirveästi kaveerata läppärin kanssa, vaan aktiviteettilistan kärkipäässä heiluu aivan muut jutut. Vielä on lomahaaveita toteuttamatta ja pihalla alkaa jo tuoksua syksyltä (o-ou)! Tämän viikon aion juosta paikasta toiseen kuin päätön kana ja nauttia loman rippeistä täysin rinnoin. Vaikka eipä se elämä tai kesä kai arkeen lopu!

Mitä tykkäätte asusta: söppänää vai reppanaa?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.