HEI HEI KESÄLOMA!

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Huh, arkeen palattu! Ei mikään elämäni iisein maanantai, mutta selvisin! Pientä tunnelmaa päivään loi Stuban vatsavaivat olohuoneen matolla sekä sama tavara niskaan pudonneena suoraan taivaalta – ylitseni liidellyt hanhiparvi laittoi asiaankuuluvat terveiset tulemaan. Paremminkin on kai joskus mennyt, mutta ainakaan huominen ei voi olla yhtään tämän p***amaisempi. 

Oikeasti olen kyllä ihan onnellisissa tiloissa tällä hetkellä, eikä töihin paluu ollut ollenkaan niin kivuliasta kuin oletin. Kesälomani oli paras ikinä, mutta yritän jatkossa tehdä myös normaalista arjesta parasta ikinä. Tänään ei ehkä mennyt ihan nappiin, mutta annetaan tiistaille uusi mahdollisuus ja toivotaan, että niskaan sataisi jotain muuta kuin sitä itseään!

Energistä alkavaa viikkoa kaikille! 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.