MÖKKI TEKEE HYVÄÄ

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Olipa rentouttava viikonloppu! Paineltiin Jonnan ja Iinan kanssa kotikonnuilleni syysmökkeilemään ja oli ihan parasta. Nyt jo ikävä Jonnan uskomatonta lohirisottoa ja Iinan jättikorvapuusteja! Meillä on aina näillä jo perinteeksi muodostuneilla mökkireissuilla sellainen tapa, että muut kokkaavat, tiskaavat ja ahertavat sillä välin, kun minä istun sohvalla laulamassa itse keksittyjä biisejä törkein sanoituksin. Tai oikeastaan vain sitä yhtä ja ainoaa, jonka luonnostelin jo ensimmäisellä mökkireissullamme vuonna 2012. Ehdottomasti vaalimisen arvoisia sekä Baskimaa-biisi että ystävyys noiden kahden blogimuijan kanssa!

Ihan hassua, että ollaan Iinan ja Jonnan kanssa tunnettu jo lähes kymmenen vuotta. Iinan kanssa tutustuttiin Visit Swedenin järjestämällä legendaarisella blogimatkalla Tukholmaan vuonna 2008 ja Jonnan kanssa samoihin aikoihin Nissanin brunssilla. Kuitenkin vasta Tampereella järjestetyissä blogibileissä löydettiin meidän oma dreamteam ja sen jälkeen ollaankin koettu vaikka ja mitä! Aika hienoa, että maaliskuussa 2007 syttynyt ajatus omasta blogista on antanut mulle jotain näinkin arvokasta. 

imageimageimage

Superia alkanutta viikkoa kaikille!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.