Ah, uusi lempparijälkkärini – suklaakuorrutetut banaanitikkarit! Tehtailen näitä ihan liukuhihnatuotantona, kun olen niin koukussa.
Eli homma menee yksinkertaisuudessaan näin:
♡ Puolita haluamasi määrä bananaaneja ja törkkää jäätelötikku jokaisen banskupuolikkaan jatkoksi
♡ Laita banaanit pakkaseen n. 3 tunniksi
♡ Tämän jälkeen valmista suklaakuorrute joko itse raakasuklaata keittelemällä tai ihan vaan kaupasta ostettua lempparisuklaata sulattaen. Itse käytin näihin kuvan banskuihin appelsiinilla maustettua tummaasuklaata.
♡ Kannattaa kaataa sula suklaa syvään mukiin, johon on helppo dippailla banaaneja. Suklaa jähmettyy jäisiin banaaneihin todella nopeasti, joten mikäli haluat päälle vielä esim. granolaa tai hasselpähkinärouhetta, niin ripottele ne välittömästi dippauksen jälkeen päälle.
♡ Jes, valmista nautittavaksi!
Kuinka moni teistä on jo kokeillut banskutikkareita?