HEHKUU

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Yhteistyössä Butik Beauty

Täällä ollaan vietetty koko viime viikko äärimmäisen hektisissä ja jännittävissä tunnelmissa. Onneksi aikaa rentoutumisellekin on silti vähän järjestynyt, sillä tasan viikko sitten pötköttelin autuaan onnellisena Butik Beautyn tiloissa. Kiia teki kasvoilleni Schrammek Green Peel -hoidon, joka on valehtelematta koko maailman paras kasvohoito. Olen kokeillut vuosien saatossa lukuisia eri kasvohoitoja, mutta tämän avulla olen saanut kaikkein näkyvimpiä tuloksia. Tämä oli siis jo toinen kerta, kun Schrammek Green Peel -yrttihoito kasvoilleni tehtiin. Kyseinen hoito on suosittu esimerkiksi juuri juhlien alla (edeltävänä päivänä), sillä kirkastava vaikutus näkyy välittömästi. 

kasvohoidossa

Schrammek Green Peel -yrttisyväkuorinta sisältää seoksen luonnon yrttejä, eikä joukossa ole synteettisiä raaka-aineita tai kemikaaleja. Iho virkistyy ja kirkastuu aivan välittömästi, kuten omista ennen & jälkeen -kuvistanikin saattaa huomata. Ihohuokoiset nenän päältä ovat kaikonneet kuin tuhka tuuleen. Pitäisi oikeasti muistaa käydä kasvohoidossa hieman useammin kuin puolen vuoden välein, sillä sen jälkeinen fiilis on aina jotain ihan parasta!

Butik Beautyssa oltiin sen verran kivoja, että annettiin teille lukijoillenikin kunnon pikkujoulutarjous. Kertomalla hoidon yhteydessä Sallan blogitarjouksesta saatte tämän 98 euron arvoisen kasvohemmottelun hintaan 75€! Suosittelen niin lämpimästi kuin suositella vain voi! Tarjous on voimassa 18.12.2016 saakka.

Kaunista lauantaita kaikille!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.