MAAILMAN KAUNEIN MYSSY (+ INSTA-ARVONTA)

Yhteistyössä Myssyfarmi

Myssyfarmilta lähetettiin pakkastuulen runtelemia korviani suojaamaan maailman ihanin myssy! Olen ollut Myssyfarmin pipojen fani jo pitkään ja omistan entuudestaan tämän Kuura-myssyn. Tällä kertaa kuitenkin iskin silmäni Luksus-malliston Nikolaihin. Söpöin tupsukka, mitä olen hetkeen nähnyt!

Myssyfarmin pipot ovat Pöytyäläisten mummojen käsinkutomia ja villakin on paikallisilta lampailta peräisin. Sekä raaka-aineet että tekijät ovat siis täysin jäljitettävissä. Pipojen luomuvilla on vain kevyesti käsinpestyä ja näin ollen villassa on yhä tallella lanoliini eli lampaan villan rasva, joka tekee villasta entistäkin pehmeämpää ja vettä hylkivää. 

Jos on vielä joululahjat hankkimatta, niin Myssyfarmin valikoimasta varmasti löytyy niin iskälle, äidille, pikkusiskolle, isoveljelle kuin poikaystävällekin pehmoinen paketti. Viimeinen päivä tilata myssyjä jouluksi on tiistai 20.12. (Design Your Own -myssyt 19.12. mennessä), joten vielä ehtii! Koodilla FOCUSONMYSSY pamahtaa -20% alennus (voimassa vuoden loppuun saakka).

Onneaan kannattaa kokeilla myös Instagramistani löytyvässä kisassa, joka päättyy huomenna sunnuntaina klo 18:00. Ei tarvitse muuta kuin seurata mua @sallajokin ja tykätä myssykuvasta! ♥

Kivaa lauantaita kaikille!


Posted in and tagged , , by Salla.