MAANANTAIN KOLME KOVINTA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

image

1. Mun synttäripäivä – tänään siirryin elämän pelissä levelille 28 ja aikamoisen hieno päivä olikin. Sain heti aamusta työpaikan (sen verran nynny, etten uskalla ihan täyspäiväiseksi yrittäjäksi heittäytyä), kävin aivan yksin omin voimin ensimmäistä kertaa ikinä katsastamassa auton ja pääsin pitkästä aikaa ihan kunnon sänkyyn nukkumaan. Hurraa!

image

2. Suklaapuuron ohjetta on pyydelty jo monesti ja se tulee lyhykäisyydessään tässä:

  • * Keitä kaura- tai ruishiutaleet Oatlyn suklaanmakuisessa kaurajuomassa
  • * Sekoittele valmiin puuron joukkoon raakasuklaarakeita ja heitä pinnallekin vielä kourallinen
  • * Nam – valmista nautittavaksi!

image

3. KOTI MULLE NYT! Jos sulla, sun tutulla tai tutun tutulla on vuokra- tai omistusasunto vailla asuttajaa, niin mun meiliin (fofsalla(at)gmail.com) saa ripotella ehdotuksia. Itselläni ei kovin suuri vaatimuslista, mutta Stuba toivoo kivoja lenkkipolkuja. Kuulemma Meilahti tai Lauttasaari kelpaisi! 


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.