VÄSYNYT, MUTTA ONNELLINEN

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Aikamoisen hurja viikko takana. Avattiin tosiaan tiistaina meidän Onneksinytin studio ja ollaan oltu tosi iloisia, että porukkaa tunneilla on riittänyt. Toiset tunnit ovat olleet loppuun asti varattuja, kun taas joillakin on ollut osallistujia vain muutamia. Täytyy ehkä jatkossa vähän vielä miettiä, millaiset aikataulut toimisivat parhaiten. Ja miettiä aika montaa muutakin juttua. Oikeasti tekisi mieli vain suunnitella tunteja ja venkuroida Namsian parissa kaiket päivät.

Mutta täällä ollaan tosiaan oltu ihan bisnespäissään, eikä oikein mikään muu juuri nyt mielessä pyöri. Tämän päiväinen rentotustunti ainakin tulee ihan tarpeeseen, sillä nyt alkaa olla jo pakko ottaa hetki vähän iisimmin. Koko aamun olen huidellut siellä sun täällä hoitelemassa asioita ja tuli pakottava tarve vielä blogiinkin kirjoitella. Iso kiitos muuten kaikille teille lukijoille, jotka olette käyneet tunneillamme tai muuten vaan moikkaamassa – ootte parhaita! ♥

image

KIVAA LOPPUVIIKKOA KAIKILLE!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.