VUODEN PARHAAT 2016

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Vuoden parhaat tyylit: Asukuvia tuli vuonna 2016 laitettua ennätysvähän! Nämä kolme kokonaisuutta kuitenkin valikoituivat omiksi lemppareikseni arkistojen kätköistä. Vuoden käytetyin vaate oli silti maastonvihreä pilottini, jossa käytännössä asuin koko kesän ja syksyn.

asuja16

Vuoden paras idea: Yrityksen perustaminen, ihan ehdottomasti! Ollut jo tähän mennessä yksi elämäni opettavaisimmista kokemuksista, vaikka ollaankin Onneksinytin kanssa vasta ihan alkumetreillä. Jännityksellä odotan, mihin tämä kaikki minut vie. 

Vuoden paras festari: Ruisrock ei pettänyt tänäkään vuonna! Kolme kaunista kesäpäivää aurinkoa, hyvää musiikkia ja onnellisuutta. Oi heinäkuu, tule taas pian!

Vuoden paras liikuntalaji: Namsia! Oltiin yhtä aikaa yhtiökumppanini Neean kanssa päiväkodin salissa ja alettiin seurata oikein tosissamme lasten mielenkiintoista liikehdintää. Kokeiltiin perässä ja todettiin, että onpa hauskaa. Lapsista inspiroituneena lähdettiin kehittelemään uutta lajia, jonka huomasimme parantavan rutkasti mm.  ketteryyttä ja liikkuvuutta. Instagramistamme @onneksinyt näkee pieniä maistiaisia siitä, mitä laji on, mutta parhaiten tietenkin saa selvyyden tulemalla itse tunnille!

Vuoden parhaat maisemat: Vaikka ehdin Turussa yhdeksän vuotta asua, niin vasta kesällä löysin Maanpään, jonka kallioilta avautuu eteen yksi kauneimmista maisemista, mitä silmäni ovat koskaan rekisteröineet. Tuonne palaan uudestaan aina, kun vain suinkin Turkuun pääsen!

image

Vuoden paras herkku: Tämän vuoden kovin herkkuhimotus oli ehdottomasti jäätelö. Sitä kului litratolkulla etenkin kesällä. Ehdoton suosikkijäätelö oli Mariannen puikkojätski, johon jäin erittäin pahasti koukkuun. Kovat pisteet keräsi myös Kolmen kaverin vegejätskit, joita sain syksyllä testiin!

image

Vuoden paras päätös: Vuonna 2016 siirryin kasvispainotteiseen ruokavalioon, jonka huomasin sopivan itselleni todella hyvin. Samalla tuli loihdittua uusia, ihania reseptejä sekä löydettyä ravintoloiden listoilta niin maukkaita vegeannoksia, ettei mitään järkeä.

Vuoden paras ajanjakso: Oli kyllä varsinainen elämäni kesä tuo viime kesä. Toivottavasti seuraajansa on yhtä onnistunut!

Vuoden paras ruokakoukutus: Vietnamilaiset kesärullat. Niitä söin jopa enemmän kuin jäätelöä! Tälläkin hetkellä houkuttaisi jättikatkaravuilla ja avokadolla täytetyt versiot. Pakko rynniä kauppaan heti herättyäni!

Vuoden paras pakkomielle: Kiipeily. Kiipesin puihin, katoille ja kaikkialle korkealle, minne nyt sattuikin pääsemään!

Vuoden paras matka: Äidin ja siskon kanssa tehtiin perinteinen kevätreissu, jonka kohteeksi valikoitui Rooma. Kaupunki hurmasi minut niin perusteellisesti, että sinne on päästävä vielä uudemmankin kerran. Vähän jäi kyllä kaivelemaan, että tuo pikapyrähdys Italiassa oli vuoden 2016 ainoa matka, enkä usko, että tiukkaakin tiukemman uuden aikatauluni kanssa pääsen vähään aikaan yhtään minnekään. Onneksi kevääseen ei ole enää pitkä matka (neljä kuukautta vappuun!!!).

Vuoden paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.