CHIA PUDDING

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Olen taas pitkän tauon jälkeen koukuttanut itseni chiansiemeniin. Smoothiebowlien haastajaksi aamupalapöydässä ovat nouseet herkulliset chiavanukkaat. Chiahyytelöä voi tehdä mihin tahansa nesteeseen, mutta itse tykkään yleensä käyttää jotakin vähän paksumpaa kuten luonnonjugurttia, soijajugurttia, löllöksi keitettyjä marjoja tai näiden yhdistelmiä. Tämän reseptin vanukas on tehty Luonto+ vaniljajugurttiin (joka on muuten koko maailman herkullisinta).

image

TARVITSET:

  • 1,5 dl jugurttia
  • 3 rkl chiansiemeniä
  • smoothiekerros: banaania, vadelmia ja ananasta
  • päälle: marjoja ja granolaa

TEE NÄIN:

Mittaa kulhoon jugurtti ja chiansiemenet. Peitä kannella tai kelmulla ja anna olla jääkaapissa yön yli. Valmista smoothiepäällinen tehosekoittimessa, kaada hyytelön päälle ja ripottele mukaan granolaa sekä marjoja. ♥

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.