VIIKONLOPPUNA OLEN..

FOCUS ON FASHION | Yleinen

image

..riemastunut huomatessani postiluukusta tipahtaneen Kelan kirjeen. Lähes 2 vuotta valmistumiseni jälkeen ilahdutetaan takaisinperintäehdotelmalla. Jes!

..seonnut keväästä. Oikeasti seonnut. Onko mitään parempaa?

..tehnyt unelmakarttaa tulevaisuuden haaveista ja elämän tavoitteista. Unelmakartta pitäisi tehdä vähintään kerran vuodessa tai ainakin muutaman vuoden välein.

..penkonut isosiskon kirppiskasseja silmät kiiluen. Löytyi vaikka mitä kivaa!

image

..pohtinut, että pitäisiköhän meidän tulla pitämään namsiatunteja muuallekin Suomeen. Ainakin Turku on ilmaissut kiinnostuksensa ja mahdollisesti Poriinkin voitaisiin suunnata, mutta mitenkäs muualla?

..syönyt varmaan enemmän ja tuhdimmin kuin koko vuonna yhteensä. Pizzaa, jäätelöä, suklaakakkua, pastaa, ah. Välillä pitää vähän tankata.

..vesivärimaalaillut lasten taidetunnilla niin innokkaasti, että oli pakko käydä ostamassa canvas-pohjia ihan oikeita maalauksia varten.

..imuroinut joka päivä kuin hullu, mutta silti hiekkaa on kaikkialla. Sovitaan, että ei haittaa, koska kevät. Kevät saa kaiken anteeksi.

image

..todennut, että elämä ilman ruokapöytää alkaa tässä vaiheessa ottaa koville. Kriteerini pöydälle ovat kuitenkin erittäin tiukat ja tavallaan tahtoisin, että se olisi kirpparilta hankittu. Pöydän löytämistä saattaa kuitenkin hieman hidastaa se, etten ole käynyt vielä ainoallakaan kirppiksellä potentiaalisia kandidaatteja kurkkimassa.

..aloittanut henkisen valmistautumisen kesään, jotta huoleton ja spontaani kesämood käynnistyisi jo toukokuussa (tai mielellään heti), eikä vasta kesäkuun lopulla, kuten aina. En ymmärrä, miten talvi onnistuu joka vuosi syömään sen täydellisen mielentilan tiehensä.

..tajunnut, että ei saisi pelätä antaa itselleen kaikkea sitä, mitä on aina halunnut. Pitää haaveilla isosti ja tavoitella niitä kaikkein hulluimpiakin unelmia!

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.