HERKULLISIN CHIAJÄLKKÄRI IKINÄ

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Oi nam. Tätä chiaherkkua ahmiessani ajattelin, että pitäisi heittäytyä kokonaan ruokabloggaajaksi tai kirjoittaa ainakin joku oma reseptikirja, sillä viimeisimpien havaintojen valossa olen suunnilleen jumala, mitä keittiössä häärilyyn tulee. Vaikka myönnettäköön, että tällä kertaa saattoi syypää onnistuneeseen lopputulokseen olla pikemminkin jo sellaisenaan herkulliset ainesosat, eikä kokin taidot. Tämän jälkkärin kaikki ainesosat tosiaan ihan ykköslemppareitani ja jääkaapin vakkareita! 

image

Pohjalle: Luonto+ mustaherukkarahkajogurttia, loraus Roberts Berries Villimustikka & Granaattiomena -tiivistettä, chiansiemeniä (suhteessa 1 rkl siemeniä – 1 dl ”nestettä”). Sekoita ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin hyytymään (mielellään yön yli). 

Keskelle: Pauluns Kaakao & Vadelma -granolaa

Päälle: Luonto+ vaniljajogurttia, murustettua raakasuklaata ja marjoja.

Suosittelen oikein lämpimästi kokeilemaan! ♥


Posted in Yleinen and tagged by Salla.