KESKIVIIKON KOSMETIIKKAVINKKI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Viime aikoina testissä on ollut todella paljon ihonhoitotuotteita. Toiset ovat lunastaneet lupauksensa potenssiin kymmenen ja toiset taas ovat olleet pienoisia pettymyksiä. Yksi lupausten lunastajista on ollut Madaran aivan sairaan hyvä päivävoide, joka tehokkaan kosteutuksen lisäksi häivyttää ihon ensimmäiset ikääntymisen merkit huitsinnevadaan. Oma ihoni on viime aikoina ollut yhtäaikaisesti sekä epäpuhtauksien kyllästämä että hyvin, hyvin pintakuiva. Huulet ovat rohtuneet aivan korpuiksi ja muutenkin koko kroppa päästä varpaisiin kunnon kosteutuksen tarpeessa. Naamataulu on kuitenkin saatu kosteutuksen puolesta aika hyvään kuosiin juuri näillä Madaran uutuuksilla. Vielä pitäisi hommata jotain superkosteuttajia, jotka toimisivat leuasta alaspäin. 

Oikeasti saisi vain jo tulla se kesä, jottei tarvitsisi jokaisen purnukan ja putelin kanssa läträtä pyrkiessään näyttämään edes joten kuten ihmiseltä – talvi ei kerta kaikkiaan sovi mulle. Mutta onneksi se ajanjakso saadaan tänään julistaa riemunkiljahdusten saattelemana päättyneeksi, sillä tänään alkoi virallisesti kevät ja maaliskuu! Tulevina viikkoina todennäköisesti havaittavissa joka vuotiseen tapaan (kovimmat teistä ovat saaneet jo kymmenen vuotta tätä samaa seurata) asteittain etenevää sekoamista, muurahaiskasojen eloon heräämisestä jauhamista, kukkabongailua ja päivien laskemista vappuun. Kevät – mä rakastan sua! 

Tuotteet saatu blogin kautta

Ihanaa keskiviikkoa kaikille! 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.