ARVAA MITKÄ VALKKASIN? (ARVONTA)

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kaupallinen yhteistyö / Helsingin Optiikka

Kävin perjantaina Helsingin Optiikassa Fredrikinkadulla blogiyhteistyön merkeissä sovittelemassa uusia kevätaurinkolaseja itselleni. Täytyy sanoa, että valikoima oli suorastaan pirullisen hyvä ja oli pahoja vaikeuksia valita omat suosikit kaikista kevään uutuuksista. Peilipinnat linsseissä ovat selvästi tämän hetken kuumin trendi ja muutenkin aurinkolasien tyyli ei tällä hetkellä ole mitenkään hillitty. Erikoiset yksityiskohdat ja hassutteleva muotokieli kuvastavat kauden aurinkolaseja hyvin. Itse sain kuin sainkin lopulta valittua ne omat lempparini, mutta osaatteko te arvata, mihin vaihtoehtoon päädyin?

Nämä viisi mallia nousivat suosikeikseni ja naurettavan pitkän ”nää, eiku sittenkin nää” -jankkauksen päätteeksi tein valintani, johon olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Koko viikonloppu onkin kulunut ulkoilmasta nauttien, uudet aurinkolasit nenän päällä keikkuen!

1. Efva Attling

2. Monkeyglasses

3. Pöllöt 

4. Eleven Paris

5. Ray-Ban

ARVAA MITKÄ AURINKOLASIT VALITSIN?

Kaikkien kysymykseen vastanneiden kesken arvontaan 150 euron lahjakortti Helsingin Optiikkaan! Varusta kommenttisi sähköpostiosoitteen kera, jotta saan voiton osuessa kohdalle yhteyden. Aikaa osallistua 15.3. klo 18:00 saakka!


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.