KEVÄTKYNNET

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kaupallinen yhteistyö / Kauneuskeidas Heidi K.

Pääsin viime viikolla laittamaan vähän kevätsävyä kynsiini Kauneuskeidas Heidi K:ssa. Mulla on lähes aina kynsissä lakkaa, mutta olen silti yhä maailman surkein kynsilakkasiveltimen kanssa räpeltäessä. Siksi onkin aina yhtä mahtavaa päästä hoitamaan homma ammattilaisen luona. Tällä kertaa kynsiini maalailtiin kauniin persikkainen geelilakkaus. Nimettömiin tahdoin eri sävyä kuin muihin kynsiin ja niihin laitettiinkin tuollaista vähän samoissa värimaailmoissa liikkuvaa glitterlakkaa. Olen ihan mielettömän tyytyväinen lopputulokseen! Kynteni olivat (ja ovat todennäköisesti edelleen) ihan hirvittävässä kunnossa, mutta lakkauksen jälkeen liuskoittuneisuus, kellastuneisuus tai muukaan inhottava näkymä ei pääse esille. Pitäisi ehkä kauniin lakkauksen lisäksi hoitaa tuo vitamiinipuoli kuntoon!

Kauneuskeidas Heidi K. sijaitsee Ruoholahdessa osoitteessa Itämerenkatu 8 – aivan siinä metron ja Cittarin tuntumassa. Lämpimästi suosittelen!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.