TÄNÄÄN OLI HYVÄ PÄIVÄ, KOSKA..

FOCUS ON FASHION | Yleinen

image

..olin aivan ihanalla Elloksen veneretkellä, jossa pääsimme nauttimaan herkullista lounasta ja jätskibaarin antimia. 

..törmäsin sattumalta siskooni ollessani lenkillä. Aika kiva asua oman isosiskon kanssa samassa kaupungissa pitkästä aikaa. Näin ei olekaan ollut melkein 15 vuoteen.

..tein pitkästä aikaa oikein kunnon ruokaa. Yksin asuessa kokkailen ihan naurettavan harvoin mitään varsinaisia ruokalajeja. Tähän on tultava muutos, sillä koen olevani suorastaan suuri lahjakkuus kauha kädessä!

..tehtiin Stuban ja ystäväni kanssa järkyttävän pitkäksi venynyt lenkki tuossa täydellisessä kesäsäässä. 

..huomasin, että lupiineja kukkii jo aivan valtoimenaan! Monet pitävät lupiineja pelkkänä riesana, mutta itse alan aina nuo pitkulaiset kukat nähdessäni välittömästi muistella lapsuuden kesiä ja J. Karjalaisen rytmejä.

..ulkona tuoksuu niiiiiiin hyvälle. Niin hyvälle, että voisin melkein itkeä tirauttaa!

..nukuin päikkärit parvekkeella ja näin pelkkiä hyviä unia 

..postisetä kiikutti luokseni ihania paketteja. Yhdestä kuoriutui mm. maailman suloisimmat olkipohjaiset kengät, jotka pääsevät varmasti vilahtelemaan bloginkin puolella ihan pian! Aika kovanluokan pakkomielle muuten meneillään noiden olkipohjaisten kenkien suhteen täällä. Nämä tänään tulleet olkoon viimeiset!

Toivottavasti sielläkin puolella ruutua oli ihana kesäkeskiviikko!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.