HOLIDAY HAPPINESS

Huh, millä vauhdilla kesäkuu on huristellut ohi! En voi uskoa, että juhannuskin jo meni. Olikin muuten taas ihan superhauska juhannus. Ei suunniteltu yhtään, että mitä tehdään ja päädyttiin lopulta mökkeilemään Himokselle. 

Olen jo ajat sitten todennut, että parhaat jutut syntyvät spontaanisti, joten tämä kesä tulee kulumaan ilman suunnitelmia ja hetken mielijohteisiin tarttuen. Mitään en rakasta yhtä paljon kuin tätä kesän mukanaan tuomaa vapautta! En suostu edes ajattelemaan syksyä ja velvollisuuksia. Vaikka onhan tässä täytynyt välillä töitäkin tehdä, sillä syksyllä on edessä aikamoisen iso projekti, jonka valmistelu on aloitettu jo varhain keväällä. Nyt täytyy onneksi enää odotella, että itsestä riippumattomat tahot alkaisivat saada asioita aikaan. Siihen saakka aion kuitenkin elää täysin vailla pienintäkään stressinpoikasta lomasta nauttien. 

imageimage


Posted in and tagged by Salla.