ANSAITSE KERTOMALLA MIELIPITEESI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Kaupallinen yhteistyö / Mielipidemaailma

Alkaako sielläkin näyttää taloudellinen tilanne alkukesän jäljiltä heikolta? Täällä nimittäin alkaa. Kesällä sitä tuhlaa menemään niin paljon enemmän kuin muina aikoina vuodesta. Tekee mieli syödä jatkuvasti ulkona, napata jätskikiskalta pallollinen rakkautta mukaansa, hankkia uusia kukkamekkoja, koluta festarit läpi, ilakoida huvipuistoissa, jumittua terassille yömyöhään saakka, seistä joka aamu marjakioskin edessä pensasmustikoiden, mehevien vadelmien ja kotimaisten mansikoiden toivossa. Kyllähän te tiedätte – sitä vaan menee, eikä mistään haluaisi tinkiä.

Siksi onkin mahtavaa, että nykyään on aivan uudenlaisia keinoja tienata pätäkkää takataskun pohjalle. Yksi aika huikea keino on ansaita kertomalla mielipiteensä. Tämä nimittäin onnistuu Mielipidemaailman verkkosivuilla. Mielipidemaailma on verkkosivusto, jonne rekisteröitymällä pääsee käsiksi erilaisiin markkinointitutkimuksiin, joihin vastaamalla kerryttää omalle tililleen pisteitä, jotka voi myöhemmin lisätä kukkaronsa täytteeksi PayPalin kautta tai ottaa vastaan esimerkiksi lahjakortein (lahjakorttivalikoima on muuten melkoisen laaja, listoilta löytyy mm. Stadium, Zalando, Vero Moda, Cubus, Nelly ja monia muita). Voiko mitään helpompaa tapaa lomakassan kerryttämiseen edes olla?

Itselläni on aina riittänyt mielipiteitä vaikka muille jakaa ja siksi Mielipidemaailman palvelu onkin aivan loistojuttu! Kyselyihin vastailu menee leppoisasta ajanvietteestä ja kestää n. kymmenestä minuutista puoleen tuntiin. Kyselyn alussa ilmoitetaan aina arvioitu kesto ja voi itse valita, mihin kyselyihin lähtee vastailemaan. Itse olen vastaillut mm. kyselyihin virvoitusjuomista ja Netflixin käytöstä. Sivustolle rekisteröityminen on ilmaista ja edellyttää ainoastaan yli 18 vuoden ikää.

Homma toimii siis yksinkertaisuudessaan näin: 1) rekisteröidy palveluun 2) vastaa muutamiin itseäsi koskeviin kysymyksiin (mm. syntymäaika, sukupuoli, paikkakunta) 3) täydennä profiilisi (sinulle tulevat kyselyt valikoituvat vastaustesi perusteella) 4) ala vastailla ja tienata!

Mikäli kuulosti sullekin sopivalta jutulta, niin tästä rekisteröitymään!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.