LAUANTAIKARKKI: KOLMEN KAVERIN JÄÄTELÖ / VALKOSUKLAA & SUKLAA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

jaatelo

♡+

Tänään on jo sunnuntai, mutta oli silti pakko vielä päästä hehkuttamaan koko maailman parasta jäätelöä lauantaikarkkipostauksen muodossa. Maailman paras jätski nimittäin on nyt löytynyt – Kolmen kaverin valkosuklaa & suklaa -jäätelö nougatilla ja granolalla höystettynä. Ei ole olemassa mitään parempaa (edes Milkan oreosuklaa ei vedä vertoja). Tätä on kulunut jo purkkitolkulla, vaikka vasta loppukesästä koko herkun edes löysin. Itse jäätelö on ihanan pehmeää ja nougatpyörteet sekä granolasattumat sopivat mukaan paremmin kuin hyvin. Vaikka voisi toisin kuvitella, niin jätski ei ole ollenkaan liian makeaa, vaan tätä pystyy hotkimaan helposti koko purkillisen yhdeltä istumalta. Olen aina tykännyt Kolmen kaverin jäätelöistä erityisen paljon, mutta tämä uutuus on silti ylivoimainen suosikkini. Suosittelen nappaamaan pakastealtaalta purkillisen oranssia lempeä ostoskoriin, ellette ole sitä jo tehneet!

Kuinka moni on jo ehtinyt kokeilemaan?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.