KESÄ TEKI COMEBACKIN

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Intiaanikesä – lempiasioitani koko maailmassa! Oli ihan superihanaa istua sunnuntaiaamuna terassilla pelkkä toppi päällä vailla pienintäkään vilunväristystä (kilahtaneet ampiaiset tosin vähän latistivat tunnelmaa). 20 astetta syyskuun lopulla on säiden jumalilta aika kiitettävä saavutus! Vietin oman viikonloppuni Porissa ja nyt puolestaan suuntaan Turun kautta Forssaan ja vasta sieltä takaisin Helsinkiin. Täällä lännessä näyttäisi olevan lämpöasteet korkeammalla, joten pelkästään kiva, että asunnonmyyntibisnekset ajoivat juuri nyt tähän suuntaan.

Pidettiin eilen alunperin sisätiloihin suunniteltu brunssi vanhalla rautatiesillalla ja otettiin samalla asukuvat, joissa pääosassa Odd Mollylta saatu pitsihuitula, joka taisi olla koko edeltäneen kesän käytetyin vaatekappale. Ihan täydellinen festarivaate ja rantapäivien pelastus. 

sillalla2sillalla3 sillalla

Mitä tykkäätte, söppänä vai reppana asukokonaisuus?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.