KIVOINTA JUST NYT

FOCUS ON FASHION | Yleinen

image

♦ Daddy Greens Pizzabar Töölössä (Humalistonkatu 3). Napolilaista ja newyorkilaista tyyliä yhdistelevä pizzapaikka nousi heti lempparikseni Via Tribunalin rinnalle. Oma munakoisolla, artisokalla ja mozzarellalla höystetty pizzani oli aivan taivaallista, eikä seurueen muillakaan jäsenillä ollut kuin hyvää sanottavaa. En melkein malta odottaa, että pääsen uudemman kerran Daddy Greensiin herkuttelemaan! (Olenko muuten ainoa, joka rakastaa artisokkaa pizzatäytteenä? Olen?)

♦ Ihanat aurinkoiset syyspäivät – olisipa syksy tällaista aina. Olen heilunut kamerani kanssa vaahteranlehtien ja punaisenaan hehkuvien pusikoiden keskellä pitkin poikin, enkä vieläkään saa mielettömistä väreistä tarpeekseni. Nyt kannattaakin nauttia, sillä ihan pian sävymaailma rajoittuu lähinnä harmaan eri vivahteisiin. Mutta ei mietitä sitä vielä!

♦ Napakymppi. Lapsuuteni lempiohjelma onnistuu viihdyttämään yhä Kari Salmelaisen puutteesta huolimatta. Paitsi että raivostuttaa, kun joku valitsee ihan selkeästi väärin.

♦ Miniloma Barcelonaan äidin kanssa. Varattiin tänään parin päivän reissu Barcelonaan, jossa pitäisi vielä olla ihan kivat lämpötilat ja aurinkoa. Kaikki vinkit ravintoloista nähtävyyksiin otetaan ilolla vastaan! Kiva päästä aloittamaan marraskuu vähän muissa maisemissa!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.