BRUNCH & CAKE BARCELONA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Seuraavaksi Barcelona-vinkki, jota et voi ohittaa, mikäli nautit herkullisista kasvisruuista ja överitaiteilluista annoksista yhtä paljon kuin minä. 

BRUNCH & CAKE BARCELONA

imagebrunchandcakebrunchbarcelona

Paikka oli oman visiittimme aikana aivan tupaten täynnä ja on sitä todennäköisesti aina muulloinkin, sillä ruokalista ja annokset ovat ihan mielettömiä. Itse tilasin pannareita, mutta kuvasta päätellen lautasellani voisi olla mitä tahansa. Koristeissa ja lisukkeissa ei todellakaan tässä paikassa säästellä! Äitini sen sijaan päätyi vegehamppariin ja juomaksi valitsimme molemmat herkulliset smoothiet. Brunch & Cakesta saa siis helpotusta sekä suolaiseen että makeaan nälkään. Tiskin alla komeili myös rivi jättimäisiä kakkuja, mutta poistuin ravintolasta vatsa niin pullollaan, että kakut saivat jäädä odottamaan seuraavaa kertaa. Brunch & Cake sijaitsee L’Eixamplen alueella aivan keskustan tuntumassa. Suosittelen isosti! 

Brunch & Cake / Carrer Enric Granados, 19, L’Eixample, Barcelona


Posted in Yleinen and tagged by Salla.