MARRASKUUN VIIMEINEN MAANANTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Totesin tänään, että sateinen ja synkkä marraskuinen maanantai on ehkä yksi maailman ikävimmistä asioista. Onneksemme sellaisia ei enää tänä vuonna ole edessä, vaan tämä oli viimeinen laatuaan! Täytyy sanoa, että alkaa ihan tosissaan olla rankkaa tämän jatkuvan pimeyden ja kaamoksen keskellä. Oma mielialani on niin sääsidonnainen, että väkisinkin ajautuu alakuloiseksi tähän aikaan vuodesta. Tänään kuitenkin päätin olla väkisin pirteä ja kävin ihan peräti salilla saakka parempaa fiilistä hakemassa. Ja kyllähän se itse asiassa vähän auttoikin! Toinen mikä itseäni usein piristää on keittiössä hääräily ja kaikkien uusien reseptien testailu. (Kolmantena oljenkortenani kokeilin blogin pariin syventymistä ja näyttää toimivan tämäkin.) 

Viikonloppuna tuli muuten napattua ihan vanhat kunnon asukuvat! Löysin Zarasta mielettömän suloisen helmikoristeisen neulemekon, joka istuu niin täydellisesti, että tekisi mieli hakea sama vielä harmaanakin. En kuitenkaan taida sitä tehdä, sillä viime aikoina on tuntunut siltä, että vaatekaapin valikoimaa pitäisi pikemminkin supistaa kuin kasvattaa.

imageimage

Mekko – Zara / Takki – H&M / Kengät – Bershka, Pipo – Zara, Laukku – DKNY

Mitä tykkäätte asusta?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.