VUODEN PARHAAT 2017

Vuoden parhaat tyylit: Vuoden 2017 lemppareimmiksi tyyleiksi valikoitui nämä kolme asua. Jos pitäisi joku suosikki kaikista vuoden vaatteista valita, niin se olisi ehdottomasti oikealla näkyvä herrahakkaraishaalari, joka on ollut yksi parhaista ostoksistani ikinä.

asut

Vuoden paras ravintola: Via Tribunalin pizzat lunastivat niin pysyvän paikan sydämestäni, että pakko nostaa ravintola vuoden parhaimmaksi. Juuri tälläkin hetkellä houkuttaisi ihana kuohkeapohjainen mozzarellalla kyllästetty Margherita. Via Tribunali / Sofiankatu 4 / Helsinki.

Vuoden paras matka: Huhtikuinen Rooman matka oli lyhyt, mutta ihan poikkeuksellisen onnentäyteinen. Tarkoitus oli hankkia pikarusketus vapuksi, mutta kohteessa satoi melkein joka päivä ja koko ajan. Yleensä huono sää saa mieleni väistämättä vähän matalemmaksi, mutta Rooman maagisuus ei antanut yhtään tilaa säämasiksille.

image

Vuoden paras pettymys: Vuosi 2017 oli varmasti elämäni hulluin ja sisälsi muutoksia ehkä enemmän kuin olisin toivonut. Eniten jäi kaivelemaan yrityskuvioiden kaatuminen ihan muuhun kuin omaan yritteliäisyyteen. Siltikin tiedän, että näin piti käydä, jotta olisin tänään juuri tässä, missä nyt olen. Tosi onnellisena. Ja vaikka tuo tapahtunut on varmasti harmittanut enemmän kuin juuri mikään koko elämäni aikana, niin on se myös opettanut paljon.

Vuoden paras juhla: Juhannus oli jälleen juhlapäivistä parhain. Tehtiin kukkaseppeleitä, otettiin ihania juhannuskuvia, siliteltiin heppoja, naurettiin keskellä yötä huoltoasemalla niin kovaa, että vesi purskui suusta ulos, lilluttiin paljussa, mökkeiltiin Himoksella ja valvottiin kasvoille niin järkyttävät silmäpussit, että ne laskeutuivat vasta heinäkuussa (jolloin hankittiin uudet).

image

Vuoden paras tuuri: Kävin vuoden aikana kahdesti Helsingin Casinolla. Ensimmäisellä kerralla voitin 1800 euroa ja seuraavalla tonnin. Ihan älytöntä! En silti näillä kokemuksillani voi kannustaa ketään uhkapelaamaan, sillä seuralaiseni jäivät nuolemaan näppejään ja olin kummallakin kerralla porukan ainut, joka poistui rakennuksesta voittajana. 

Vuoden paras aamiainen: Brunch & Cake Barcelonassa tarjosi niin herkullisia aamupalavaihtoehtoja, että tekisi melkein mieli matkustaa kaupunkiin ihan vaan niiden perässä!

brunchbarcelona

Vuoden parhaat ihmiset: Vuonna 2017 huomasin, että on oikeastaan ihan sama, mitä tapahtuu ja missä tapahtuu, kunhan ympärillä on ne kaikkein rakkaimmat omat ihmiset. Vuosi 2017 olisi voinut olla suorastaan paska, jollei ympärilläni olisi ollut ne, jotka siinä aina ovat. Olen myös tosi onnekas, sillä sain vuoden aikana kokonaiset kolme uutta ystävää elämääni ja päälle vielä kasan kavereita.

Vuoden paras biisi: Tähän olisi voinut laittaa jotain paljon tyylikkäämpääkin, mutta totuus on, että tämä oli koko vuoden lauletuin. Autossa, suihkussa, karaokessa – kitaran säestämänä ja ilman.


Posted in and tagged by Salla.