WALL ART

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kaupallinen yhteistyö / Desenio

Keväästä ei näy vielä merkkiäkään, mutta lisääntynyt valon määrä on saanut jälleen sisustuskärpäseni pörräilemään tähän aikaan vuodesta. En oikeastaan kovin aktiivisesti mieti muulloin kuin keväisin, miltä koti näyttää. Toki tekstiilejä tekee mieli uusia ympäri vuotta ja joitakin pieniä juttuja päivittää, mutta aina keväisin tekisi mieli hankkia ihan vallan uusi sisustus. Ikinä ei myöskään osaa ennalta arvata millainen tyylilinja minäkin keväänä miellyttää. Tällä hetkellä koti on kuitenkin hyvin hyvin erilainen kuin koskaan aiemmin. Täällä asuu itseni lisäksi kolme muutakin tyyppiä ja huonekalut eivät kaikki ole omiani. Sitä suuremmalla syyllä olen halunnut pitää oman pikkuruisen yksiön kokoisen huoneeni mahdollisimman viihtyisänä.

Sopivasti sattui, että Deseniolta ehdotettiin yhteistyötä kanssani ja sain tyhjyyttään ammottaneille seinilleni uutta ilmettä. Puoliksi leikilläni tilasin mustavalkoisen Gorilla-taulun, mutta ihastuin tuohon mietteliääseen mörökölliin niin syvästi, että hän sai ehdottomasti jäädä seinälle. Gorillan kaveriksi valkkasin vaaleanpunaisilla sävyillä varustetut julisteet (ylempi: pink ornamental architecture, alempi: graphic leaves). Sängyn yläpuolelle ripustin vielä Namastay in Bed -julisteen kuparisilla kehyksillä. Tuo lause, jos mikä kuvastaa mentaliteettiani koko elämän suhteen. Hitaat aamut, aamiaiset sängyssä, päikkärit, köllöttely ja sairaalloisen pitkät yöunet – kaikki lempparijuttujani!

Mikäli sielläkin houkuttaisi uusi seinätaide julisteiden muodossa, niin iloisia uutisia! Koodilla sallajokin lähtee -25% julisteiden hinnasta pois Desenion verkkokaupassa (ei koske handpicked -kategorian tuotteita, eikä yhteistyössä toteutettuja julisteita)! Alekoodi on voimassa maaliskuun ekaan päivään saakka.

The code “sallajokin” gives 25% off posters* between 27th of February – 1st of March. *Except for handpicked-/collaboration posters and frame.

imageimage

Mikä uusista tauluistani on sun lemppari?

sponsored


Posted in Yleinen and tagged by Salla.