KODITON

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Irtisanottiin kuluneella viikolla meidän kimppakämppäkommuuni ja tässä sitä taas ollaan vailla kotia ja tulevaisuutta. Okei, jonkinnäköinen tulevaisuus toivottavasti on edessä, mutta missä ja millainen, niin sitä en tiedä.

Olen kuitenkin tehnyt työsopparin vuoden loppuun saakka ja mahdollisesti vielä keväälläkin jatkan opehommia samassa paikassa. Siispä Porissa vaikutan yhä ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin olen kotiutunut tänne aika hienosti. Se ei ollut missään vaiheessa tavoitteeni tai aikeeni, mutta niin kuitenkin pääsi vaivihkaa käymään. Helsinkiä en ikävöi oikeastaan enää lainkaan (paitsi Lauttasaarta ja kavereita siellä). Turkua sen sijaan mietin paljonkin, mutta tällä hetkellä elämä on täällä.

Olenkin päättänyt ryhtyä jälleen asunnonomistajaksi ja tsekkaillut viimeiset pari kuukautta Etuovea niska limassa sekä ravannut asuntonäytöissä harvase päivä. Toisaalta järkevintä olisi hankkia keskustakaksio, jonka saa myöhemmin helposti vuokralle, mutta kaltaistani landeilijaa himottaa silti eniten rivitalot ja omakotitalot jossain syrjemmällä. Yritän kuitenkin pitää jonkun tolkun tässä hommassa ja muistutella itseäni tuuliviiriä kuvastavasta luonteestani. Nopeat mielenliikkeeni tuntien saatan pian haluta porofarmin Rovaniemeltä.

Yhden ostotarjouksen olen jo heittänyt ilmoille ja tänään kävin katsomassa yhtä aika mieletöntä paritaloa sekä uudenkarheaa rivitaloasuntoa. Kriteereinä mulla on hyvä tulevaisuuden vuokratuotto, putkiremppa tehtynä ja kylppärin sekä keittiön hyvä kunto. Muilta osin olen liikkeellä hyvin avoimin mielin! Vinkata saa, jos joku sattuu tietämään näillä spekseillä kivan kodin Porista!

♥♥♥♥♥

Ainiin ja hei, muutama kyseli n. tunnin julkisena olleen Sieppi vs Veitola -postaukseni perään, mutta päätin poistaa jutun, koska a) alkoi ujostuttaa mielipidepostaukset, b) koko asiaa on muutenkin lähdetty paisuttelemaan ihan liikaa – todennäköisesti vain viihteenhimoisen kansan vuoksi, ja c) muiden mielipidekirjoituksia luettuani en ollut enää ollenkaan varma, olenko yhä samoilla linjoilla. Siispä juttu lensi bittiavaruuteen piiloon. Jostain syystä googlatessa ”sieppi vs veitola” hakutulokset kuitenkin ohjaavat yhä blogiini.


Posted in Yleinen and tagged by Salla.