PÄIVÄN PARHAAT – TORSTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

Hame, paita & hattu – H&M, Laukku – 2ndhand

Päivän paras hämmennys: Miten on mahdollista, että joka ikinen kerta kuulen Kaija Koon Ajoin koko yön biisissä ”voi olla etten koskaan tule siihen mukiin pissaamaan”, vaikka todellisuudessa lauletaan ”voi olla etten koskaan tule sinua kiinni saamaan”. Aloitan kuulemma aina myös saman keskustelun kappaleen kuultuani: ”miten se voi laulaa noin, eiks toi oo vähän oudosti sanottu, tekeeks se raskaustestiä vai mitä se yrittää sanoa”.

Päivän paras ravintola: Osteria da Filippo Raumalla! Kahdessa asiassa olen hyvin kriittinen: kunnon pizzan ja kunnon intialaisen suhteen (hyvää intialaista ei saa juuri muualta kuin Turusta Delhi Darbarista). Kunnollisiksi pizzoiksi luokittelen mm. Via Tribunalin (HKI), Daddy Greensin (HKI) ja Sitkon (TRE) pizzat. Näiden kolmen kovimman joukkoon on kuitenkin tullut uusi tulokas ja se on Osteria da Filippo – ainoastaan puolen tunnin ajomatkan päässä minusta, upeeta!

Päivän paras koukutus: Gilmoren tytöt! Lapsena mua vähän ärsytti siskoni Gilmore-intoilu, mutta juuri nyt Rory, Lorelai ja ihana Stars Hollown pikkukaupunki ovat parasta, mitä tiedän. Ainoa rasittava tekijä on se, että tunnari jää päähän pahemmin kuin mikään muu korvamato ikinä.

Päivän paras aktiviteetti: Syksy lävähtää naamalle ihan näillä näppäimillä ja siksi aionkin ottaa kaiken ilon irti näistä viimeisistä kesää muistuttavista päivistä (ei saisi valittaa, aiempina kesinä +20 olisi ollut ihan huikean hyvä sään puolesta). Viikonloppuna luvassa rapujuhlat ja huominen meneekin niitä valmistellessa!

Päivän paras kysymys: Vaikka viime viikolla haikailin vielä vahvasti menneeseen, niin aloin tässä myös miettiä, että onkohan päivän parhaat jo vähän aikansa elänyt juttusarja? Aina itseäni koskevia arvosteluja lukiessani mainitaan: ”sillä on vieläki ne samat päivän parhaat siellä, ei mitään uutta”. Niin pitäisiköhän pikku hiljaa kehitellä jotakin tuoreempaa?

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.