PÄIVÄN PARHAAT – LAUANTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

Saappaat – Nelly.com, Mekko – Lindex, Nahkatakki – Versace for H&M

Päivän paras kysymys: Lukijoiden vinkkikorneri hoi! Osaako joku kertoa, millä menetelmällä saisi parkettilattiasta liukkautta pois? Onko olemassa jotain vahoja tai käsittelyjä, joilla pinnasta tulisi ”karheampi”? Vaikuttaako maalaaminen pintatuntumaan? Huomasin alkuviikosta uudessa asunnossa käydessäni, että Stuban meno näytti vähän siltä, että jalkoja murtuu, jollei lattialle tapahdu jotakin. En haluaisi silti lähteä vaihtamaan koko parkettia.

Päivän paras ilmoitus: Vein eilen ison kasan tarpeettomaksi käyneitä tavaroitani sekä vaatteitani Patakirppikselle Poriin – pöydästä 119 löytää myyntikuormani!

Päivän paras havainto: Katselin Vain Elämää ja mietin, miksi Pyhimyksen ääni kuulostaa jotenkin tutulta, kunnes hoksasin, että puheääni on ihan samanlainen kuin Sami Hedbergillä – eikö ookkin?!

Päivän paras ikävä: Onko ihan normaalia ikävöidä kesää ja huolettomia rantapäiviä jo nyt? Onneksi tällä hetkellä on niin monta rautaa tulessa, ettei edes ehtisi nautiskella upeista säistä. Vesisade, myrsky ja synkkyys kerrankin oikein ajoitettuja!

Päivän paras aktiviteetti: Olen tässä kirjoitellut näppis sauhuten erästä postausta, jota olen valmistellut jo viime keväästä lähtien. Alunperin tarkoitukseni oli julkaista juttu vasta paljon myöhemmin, mutta tulin pitkällisen harkinnan jälkeen siihen tulokseen, että aika alkaa olla oikea. Eikö kuulostakin salaperäiseltä? Tähän vielä stay tuned ja jännitys on taattu!

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.